Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....

 

Το καλοκαίρι του 1977 δύο νέοι μαθηματικοί οι Νικόλαος Τερζίδης και Μάριος Πετκάκης με αγάπη για το αντικείμενο τους παρακολουθώντας την τάση πολλών υποψηφίων για τα ΑΕΙ, κατοίκων της Καλαμαριάς, να εγγράφονται σε φροντιστήρια που έδρευαν  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σπαταλώντας πολύτιμες ώρες από το διάβασμα τους, αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα ισάξιο φροντιστήριο.

 Το πρώτο φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1 Σεπτεμβρίου 1977 στην Καπετάν Γκόνη και Γαβριηλίδη γωνία, κατόπιν μετακόμισε Κομνηνών 40 και από το 1981 λειτουργεί συνεχώς Πασαλίδη και Κομνηνών γωνία στο κέντρο της Καλαμαριάς.

 Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ένας μεγάλος αριθμός μαθητών έδειξε την εμπιστοσύνη του στο φροντιστήριο και από το τρίτο χρόνο έγινε το πρώτο εκτός κέντρου σε αριθμού μαθητών, δίνοντας το προνόμιο στους μαθητές των σχολείων της Καλαμαριάς να απολαμβάνουν μιας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

 Κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα εκπαιδευτική πρόταση προσελκύοντας ικανούς καθηγητές υψηλού γνωστικού και επαγγελματικού επιπέδου.

 Καθιέρωσαν πρώτοι την τακτική ενημέρωση γονέων, τα γενικά διαγωνίσματα επιπέδου Πανελληνίων εξετάσεων και την ψυχολογική συμπαράσταση σε κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά.

 Σήμερα το φροντιστήριο Ήλιος υπό την διεύθυνση του Πέτρου Πετκάκη συνεχίζει το έργο του με την πείρα των 42 ετών με συνεχή ανανέωση προσαρμοζόμενο πάντα στη διαρκώς μεταβαλλόμενη εκπαιδευτική πραγματικότητα.

 Άλλωστε οι χιλιάδες επιτυχόντες όλα αυτά τα χρόνια μας εδραίωσαν στη συνείδηση των μαθητών και γονέων.

ΠΑΣΑΛΙΔΗ 77, 3ος όροφος

Τ.Κ: 55132, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

© 2019 Electronic Studio. All Rights Reserved. Designed By electronicstudio.com

Search